PRODAJA PUTEM POTVRDE

Pored klasičnih načina kupovine Sport Vision je izašao u susret potrebama zaposlenih ljudi i članova sindikata omogućivši im da vrše kupovine na 3 do 5 mjesečnih rata bez kamata.

Ideja je da se na ovaj način kupovine, putem administrativne zabrane, rasterete kućni i lični budžeti, te da se obezbijedi jedna dugoročna saradnja sa ovom kategorijom kupaca. Kupovati putem potvrde je moguće u svim Sport Vision prodavnicama (izuzev Sport Vision Outlet prodavnice).

Kupci ovog tipa prodaje nijesu uskraćeni ni za jedan vid aktivacija koji se odnose na „keš“ prodaju. Za njih su važeće zvanične maloprodajne cijene, te učestvuju u svim akcijama, bonusima, popustima i sličnim aktivacijama koje su aktuelne u određenoj radnji u momentu kupovine.

Takođe, aktuelna je i kupovina vaučera od strane partnerskih kompanija, koje se dijele najboljim radnicima, zaslužnim partnerima, zaposlenima za kupovinu pred novogodišnje praznike i sl. Da bi se stekao uslov za kupovinu putem potvrde potrebno je da kompanija u kojoj potencijalini kupac radi ili njen sindikat imaju potpisan ugovor o poslovnoj saradnji.

Kupovinu na rate mogu izvršiti i penzioneri, uz ličnu kartu i potvrdu.

Više informacija o kupovini putem administrativne zabrane možete dobiti putem e-maila teodora.vidovic@sportvision.me ili putem telefona +382 (0)20 548 748.