1. Proces započinjete tako što ćete u desnom gornjem uglu kliknuti na „PRIJAVITE SE".

2. U prozoru za prijavu unesite odgovaraujću e-mail adresu i definisanu lozinku. Nakon toga kliknute na dugme „PRIJAVA“.

Nakon toga dobićete obavještenje da ste se uspješno prijavili.

3. Pretragu proizvoda možete vršiti na više načina. Jedan od njih je pomoću „lupe“-kucajući diretkno šifru ili naziv proizvoda.

Klikom na „lupu“ otvoriće vam se novi prozor gdje ćete u polje „Pretraži sajt“ kucati željenu šifru ili naziv.

4. Dalju pretragu proizvoda možete vršiti iz kataloga klikom na dugme "Svi proizvodi" ili neko druge dugme koje se nalazi u meni liniji. Dalju pretragu možete vršiti na osnovu filtera na lijevoj strani prema polu, namjeni,  brendu, uzrastu....

5. Kada ste pronašli željeni proizvod, na strani sa detaljnim prikazom proizvoda, odaberite veličinu (korak 1), količinu (korak 2) i dodajte u korpu (korak 3).

6. Kada ste odabrali željene artikle kliknite na „KORPU“ u desnom uglu na vrhu strane, gdje u svakom trenutku možete da vidite broj artikala koje ste odabrali.

7. Artikle koje ste odabrali takođe možete i da uklonite iz Vaše korpe klikom na dugmić „IZBRIŠITE“ pored artikla, kao što je prikazano i na slici ispod.

8. Nakon toga pojaviće vam se novi prozor. Klikom na dugme „POTVRDI“ potvrđujete izbacivanje proizvoda iz vaše korpe.

9. Ukoliko imate neku poruku ili napomenu za nas, unesite  vaš komentar u rubriku za to.

Ukoliko je u toku određena akcija sa promo kodom, popust  se ostvaruje ukucavanjem ključne riječi, odnosno koda. Ključna riječ, odnosno kod, upisuje se u polje „Promo tiket kod“. Nakon toga kliknite na „Iskoristite popust“. Tom prilikom, popust se ostvaruje za kupovine na online shopu i važi samo za kupce koji su već prijavljeni ili se prijave prilikom realizacije koda. Primjer na slici ispod. Za određene akcije se promo kod učitava automatski i popust se obračunava kada kliknete na korpu.

10. Na kraju potvrdite vašu porudžbinu klikom na dugme „POTVRDI".

  11. Nakon ovoga ćete dobiti mail sa potvrdom o kreiranoj porudžbini. Ukoliko Vam mail ne stigne onda nešto niste uradili kako treba.

     Pokušajte ponovo ili nas kontaktirajte.

12. Na kraju ćete dobiti poruku da ste uspješno kreirali porudžbinu.