Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
BESPLATNA DOSTAVA u CG za sve kupovine u vrijednosti preko 30 EUR
19.02.2021.

SLAVIMO PETI ROĐENDAN

Da li ste raspoloženi za novu šoping zabavu? Sport Reality ove godine slavi peti rođendan, a za vas smo pripremili odlične popuste i iznenađenja kojima nećete odoljeti.

U svim Sport Reality radnjama i online shopu, od 19. do 28. februara, iskoristite popuste do čak 70% na kompletan asortiman iz prethodnih sezona (pravi šoping majstori će uspjeti da pronađu i pristojnu ponudu određenih modela na popustu od čak 80%). Ponudu pogledaj OVDJE.

Sport Reality je maloprodajni lanac od blizu 60 radnji sportske obuće, odjeće i opreme širom regiona (Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Albanija i Kosovo). Dobro poznati, svjetski brendovi i odličan odnos cijene i kvaliteta je ono što tokom petogodišnjeg postojanja privlači pažnju potrošača, bez obzira na državu.

„Iza nas su godine uspješnog rada. Potrudili smo se da ispunimo cilj koji smo sebi postavili na otvaranju prve radnje, a vjerujemo da smo ispunili i očekivanja naših kupaca. Svakodnevno se trudimo da poboljšamo naš rad, da ispratimo inovacije i aktuelne trendove, kao i da omogućimo našim potrošačima da kroz razne ponude dođu do sportske opreme na najpovoljniji način. Nadamo se da će naredna godina biti uspješna i da ćemo i dalje uspjevati da adekvatno izađemo u susret zahtjevima i ukusima naših kupaca.“, poručuju iz Sport Reality-ja.

Vidimo se u Sport Reality radnjama u Nikšiću, Bijelom Polju i Beranama, kao i ONLINE.

Trenutno nema komentara